RENT A STAN PODGORICA

Najveći izbor apartmana u Podgorici

Pogledajte ovdje našu ponudu stanova za kratkoročno izdavanje

BLOG

article_img
13 / 03 / 2018

Stan na dan Podgorica

Gdje god dolazili kao gosti, logično je da tragamo za što komfornijim, sigurnijim i jeftinijim smještajem. Obično bi nam prvo na pamet pao neki od poznatijih hotela, ali razmišljajući racionalno, opcija Stan na dan Podgorica, mnogo je isplativija i definitivno bolji izbor.

 

Zašto? Navešćemo Vam par dobrih razloga. 

  

LOKACIJA

Mjesto smještaja izuzetno je bitno zbog mnogih faktora, od kojih je najuticajniji samo poznavanje grada i način prevoza. U Podgorici stan na dan dostupan je na bilo kojoj lokacij, za razliku od hotela, smještenih uglavnom na ''udarnim'' mjestima u gradu, obično luksuznog karaktera, što cijenu smještaja itekako podiže. Bilo da Vas više interesuje centar ili neko mirnije mjesto, Stan na dan Podgorica ponudiće Vam cijeli spektar stanova različitih stuktura i sadržaja. Za mlade, poslovne ljude, preporučujemo poznato novo naselje City kvart, u neposrednoj blizini šoping centara Delta City i City Mall, za one koji vole da uživaju, Preko Morače, a za aktivne ljude koji traže zabavu i potpuni komfor, tu su stanovi u centru grada.

KOMODITET

Kada govorimo o ugodnom boravku onda i mislimo na stan na dan. Jednostavno uređenu, obično skupu, hotelsku sobu možete zamijeniti potpuno zasebnim, privatnim stambenim prostorom. Stan na dan uređen je van svih standarda za uređenje prostora za kratkoročno izdavanje. Posvećeni detalju, agencija je svaki stan personalizovala i uredila na upečatljiv način. Ako posjetite sajt, vidjećete mnoštvo stanova sa svojim imenom koje potpuno i kratko opisuje njegov stil uređenja. Jednostavnom pretragom, uz sadržajne web prezentacije, lako ćete obići svaki stan i izabrati svoj omiljeni, shodno preferenciji dizajna i Vašem karakteru. Sjajno zar ne? Zašto dolaziti u hotel pitajući se kakva li Vas soba očekuje, kada imate mogućnost da za Vaš novac birate ono što Vam najviše odgovara. Uz to, svaki stan opremljen je svim potrebnim stvarima dovoljnim da obezbijede i duži boravak, računajući sve elektronske uređaje, posteljine, peškire, suđe, besplatan wifi i kablovsku televiziju. Još jedna prednost u odnosu na hotele jesu i prostrane terase sa namještajem, koje su pravo mjesto za uživanje.

  

PRIVATNOST I SIGURNOST

Zaboravite na stalno kucanje hotelskog osoblja dok ste u sobi, sudaranje sa ostalim gostima po hodnicima, pozive sa recepcije..uz stan na dan imaćete svoje mjesto za boravak, u stambenoj zgradi i potpuno zasebno. Bez ikakvog uznemiravanja i buke, dobijate idealno mjesto za odmor i opuštanje, kao kod kuće. Svi stanovi obezbiijeđeni su blind vratima, a i sami ulazi zgrada obezbijeđeni su sistemom sa šifrom. Koliko puta ste morali da pokupite sve bitne stvari iz hotelske sobe u strahu da ne ''nestanu'' kada sobarica uđe? Zaboravite na taj strah, opcija stan na dan dopušta Vam da stvari držite slobodno, jer naše osoblje sređuje stan prije Vašeg dolaska, ostavljajući Vam sve potrebne stvari i vraća se tek nakon što napustite stan ili po Vašem zahtjevu.

  

CIJENA I REZERVACIJA 

Vjerovatno Vam se dosadašnja priča čini primamljivom, ali isto se pitate koliko sve to košta? Vjerovali ili ne, stan na dan Podgorica opcija je znatno jeftinija od hotela! Zašto bi onda rezervisali sobu, ako za istu – ili manju sumu novca možete imati cijeli, novi stan, potpuno i luksuzno uređen? Još jedna velika pogodnost jeste jednostavnost rezervacije. Zaboravite na zvanje recepcije, raspitivanje za dostupnost smještaja, slanje avansa za rezervaciju i drugih (dosadnih) obaveza. Uz opciju stan na dan Podgorica, kroz samo par klikova, putem facebooka, instagrama, ili jednostavno sajta, možete poslati upit o dostupnosti stana koji Vas interesuje i za minut vremena napraviti rezervaciju. Lako i jednostavno, baš ono kako svi volimo!