RENT A STAN PODGORICA

Najveći izbor apartmana u Podgorici

Pogledajte ovdje našu ponudu stanova za kratkoročno izdavanje

BLOG

article_img
06 / 05 / 2020

FAST FOOD RESTORANI PODGORICA TOP 10

 

Ako Vam je kuvanje dosadilo, došli ste umorni sa posla, ili ste pak u posjeti Podgorici i boravite u stan na dan apartmanu, nerijetko se dogodi da poželite da Vam do vrata dođe svježe pripremljeno i ukusno jelo. Dostava hrane je u ovim situacijama idealno rješenje. Imali smo u vidu različite ukuse i raspoloženja u datom trenutku i pripremili smo, po iskustvu i recenzijama gostiju, spisak 10 najboljih restorana koji na teritoriji Podgorice vrše dostavu. Kada bi na internetu ukucali Dostava hrane Pogorica, kao rezultat pretrage dobili biste definitivno ove restorane. Najbolji fast food restorani Podgorica omogućavaju narudžbine i uz pomoć aplikacije donesi.com.

 

 

 

 

 

SICILIA

Ova pekara - picerija idealna je za sve ljubitelje tijesta, tjestenina i uopšteno, ako je kvalitetna italijanska hrana Podgorica vaš izbor. Raznovrsni meni obuhvata:
- razne vrste doručka u vidu omleta, prženica i specijaliteta restorana
paste na više načina
rižoto jela
pizze i piroške različitih vrsta i dimenzija
ukusne američke burgere
piadina tijesto sa različitim punjenjem
sendviče koje možete sami kreirati u vidu odabira vrste kifle i punjenja
piletina pripremljena na razne načine
obrok salate
slane i slatke palačinke
lazanje
dezert u vidu kolača i torti
Prednost ovog restorana jesu dobar razmjer cijene i kvaliteta i veličine porcija, kao i mogućnost porudžbine pića uz hranu. Cjelokupni meni sa cijenama možete pogledati OVDJE. Nalazi se na 8 lokacija u Podgorici, te ako ste u blizini možete još brže preuzeti Vašu porudžbinu. Ove lokacije su: Blok 5, Preko Morače, Momišići, Stari Aerodrom, Centar, Zabjelo, Gintaš i City kvart (ukoliko boravite u apartmani Podgorica ,nalazi se na minut hoda udaljenosti). Brojevi za dostavu su sledeći: +382 67/9 45 35 35 i +382 20 211 211.

 

 

 

 

MUNCHEN BIERHAUS


Iako je prvenstvena djelatnost pivnica, u Munchen- ovom meniju možete naći nezaobilazne kobasice po kojima su Njemci nadaleko poznati i koje dolaze u Podgoricu i Munchen Beerhaus direktno iz Njemačke i Austrije. Pored najtaženijih kobasica imaju pivski meni sa koljenicama, rebarcima i krilcima. Pored njemačkih tradicionalnih specijaliteta od mesa, pripremaju i razne vrste doručka, supe i čorbe, tortilje, sendviče, burgere, pizze, salate, palačinke i dezerte poput prepoznatljive pite od jabuke itd. Ono što je posebno hvaljeno jeste velilčina porcija i njihov prepoznatljiv ukus sa sjajnim začinima. Uz porudžbinu hrane i odavde takođe možete poručiti flaširano piće po želji, a u meniju se posebno ističe izbor piva. Nalazi se na tri lokacije u Podgorici: Centru grada, u Momišićima i u Studentskoj ulici u City kvartu, nadomak stan na dan Podgorica. Broj za dostavu je +382 67 22 22 11.

 

 

 


RESTORAN DESETKA

 

Ukoliko ste navikli na sve desetke u životu, restoran Desetka i dostava hrane u Podgorici vas neće razočarati. Veliki izbor jela, koja prenose arome crnogorske tradicije, ali i savremenost modernih ukusa. Sve ih karakteriše vrhunski kvalitet, kao i kvantitet, a mogu biti dostavljena na vaša vrata kada god to poželite.

Ako vam se jede burger za doručak ili pije espreso u večernjim satima, pozovite ih i ne morate napuštati udobnost vašeg rent a stana u Podgorici. A u slučaju da želite da ih posjetite, nalaze se na samo 5 minuta šetnje od City kvarta.

Mogućnosti izbora jela koje nudi restoran Desetka su brojne a meni, između ostalog, uključuje:

  • Tradicionalna i kuvana jela
  • Pivski meni, burgere i jela od mesa
  • Rizota, paste, pizze i tortilje  
  • Vegetarijanska i posna jela

Obrok možete zaliti i nekim od pića iz njihove raznovrsne ponude

Kontakt broj +38268 457 457

 

 

SHANGAI FAST FOOD


Ako ste više “istočnjački” tip i uživate u kineskim specijalitetima, onda je Shangai Fast Food pravi izbor za Vas. Različite specijalitete koje nudi ova kineska hrana Podgorica jesu bogatog ukusa i priprema je tim kineskih kuvara, što jelima daje potrebnu autentičnost. Restoran se nalazi u centru Podgorice, na par minuta hoda od našeg rent a stan Podgorica. Meni obuhvata:
preko 20 različitih jela sa piletnom, junetinom i svinjetinom pripremljenih na različite načine
riža na razne načine vegetarijanske specijalitete poznate kineske rezance i taljatele supe i čorbe na kineski način autentične dezerte poput pržene banane ili sladoleda sa bogatim dressingom
Uz ova jela možete takođe naručiti i piće po izboru. Broj za dostavu: +382 69 120 120.

 

 

 

ATRIO CAFFE PIZZERIA

 


Ukoliko ste zakupili stan na dan City kvartnajbrža dostava hrane je obezbijeđena od strane Atrio caffe pizzeria, koja se nalazi upravo u City kvartu, u okviru shopping mall-a Delta City Podgorica. Sa velikim porcijama i bogatim menijem za svačiji ukus, uživaćete u pažljivo pripremanim obrocima od strane profesionalnog kuvarskog tima ovog restorana. Zavisno od Vašeg raspoloženja i preferncija možete uživati u ukusnim sendvičima, picama, palačinkama, raznim jelima od mesa, a u ponudi su i riba, rižoto i razne vrste obrok salata. Besplatna dostava hrane iz Atrio caffe pizzerije vrši se svakog dana od 9h do 20h. Meni restorana pogledaje ovdje. Broj za dostavu: +382 67 725 260.

 

 

 

 

ROŠTILJ PERPER

 

Ako ste strastveni gurman, složićete se da je sočno meso sa roštilja prava hrana za uživanje. Sa dugom tradicijom i velikom hvalom svih koji su ovo mjesto posjetili, roštilj Perper je zaslužio da se nađe na našoj listi. Nalazi se na više lokacija: kod Sahat kule, kao i pored autobuske stanice, pa ako dolazite u Podgoricu autobusom ili vozom, možete navratiti i pokupiti idealan ručak za uživanje nakon puta. Ako ipak putujete kolima i dolazite u rent a stan City kvart, dobra vijest je da se roštilj nalazi u na lokaciji u Donjoj Gorici. U ponudi su, naravno, sva jela sa roštilja, u različitim veličinama porcija. Uz naručen roštilj, možete uživati i u nezaobilaznom hrskavom pomfritu i osvježavajućem piću po izboru.
Broj za dostavu: +382 67 17 96 00 i +382 68 36 93 69.

 

 

 


HOME OF GYROS BY NAKY’S

 


Ukoliko ste ljubitelji bogato punjenih, sočnih i nevjerovatno ukusnih girosa, Home of Gyros by Naky’s biće mjesto Vaše stalne posjete. U ponudi prve autentične kuće girosa u Crnoj Gori se nalazi preko 20 vrsta girosa u vidu različitih vrsta mesa i sadržaja punjenja, girosi na tanjiru u obiku ogromnih i bogatih porcija za ručak, a u ponudi su i razni burgeri. Nalazi se na lokacijama u centru Podgorice, kao i u Studentskoj ulici, nadomak apartmani Podgorica City kvart. Posebna atrakcija ovog restorana, ako ste spremni na nešto drugačije, jeste slatki giros - punjen Nutelom, plazmom, bananom i šlagom. Kompletan meni pogledajte klikom na ovaj LINK. Broj za dostavu je: +382 66 148 518.

 

 

THE MEATING POINT

 

Ručak nije kvalitetan ako je bez mesa - ako se vodite ovom rečenicom, onda je The Meating Point idealan izbor za Vas. Zašto? Jer se radi o majstorima za pripremu različitih vrsta kvalitetnog mesa onako kako se to radi u Americi, u kojima ćete definitivno uživati. Ono po čemu su prepoznatljivi jeste roštilj pripreman po teksaškoj recepturi sa svojim autentičnim ukusom. Bogati meni obuhvata i pažljivo kreirane obroke u vidu burgera, pizza, paste, sendviča, tortilja, obrok salata, kuvanih jela i sl. Nalazi se Preko Morače, nadomak Atlas Capital centra i City kvarta, na samo par minuta hoda od naših rent a stan Podgorica. Kompletan meni pogledajte ovdje. Na prvu porudžbinu putem sajta ili Android aplikacije restorana dobijate 10% popusta. Kontakt telefon je: +382 67 504 552.

 

 



BABA GANUŠ

 


Nešto sasvim drugačije, kvalitetno i zdravo - ovako možemo okarakterisati ovaj restoran. Vođeni idejom zdravih stilova života, u Baba Ganuš hranu pripremaju sa posebnom pažnjom. U pitanju je pretežno vegetarijanska, veganska hrana pripremljena uz hranljive sastojke, nakon čijeg ćete se konzumiranja osjećati dobro i energično. Svi sastojci su pribavljeni sa okolnih farmi i od domaćih proizvođača. Ukoliko tražite svjež obrok vrhunskog kvaliteta po svim mjerilima, ovo je pravo mjesto za Vas. Još jedna zanimljivost je što se meni kreira kao dnevni, tako da je ova hrana najbolja kao doručak / ručak. Restoran se nalazi u blizini Studentskog doma i City kvart apartmani u Profesorskoj zgradi.
Broj za dostavu je: +382 69 315 535.

 

 

 

GOODFELLAS PIZZA & GRILL

 


Ako želite da osjetite ukus Njujorka i uživate u kvalitetnoj pizzi po pravoj američkoj recepturi, naša preporuka je GoodFellas Pizza & Grill, gdje se nalazi najbolja američka hrana. Picerija se nalazi u centru Podgorice i ovo mjesto možemo svrstati u ona koja su sinonim za nevjerovatno ukusnu hranu i bogatu ponudu. U ovom pizza raju možete pronaći desetine različitih vrsta pizze pripremanih od strane vrhunski obučenih kuvara. Ono po čemu se razlikuju od ostalih jeste izuzetno hrskavo tijesto, autentično za američki način pripreme pizze kao i izuzetno brza dostava hrane. U ponudi se nalaze i različiti burgeri i sendviči, tacosi, tortilje i salate zanimljivog ukusa i sastojaka. Broj za dostavu je: +382 67 77 33 11.

 

 

 

 

Nadamo se da smo uspjeli obuhvatiti svačije preferencije kada je u pitanju hrana i nadamo se da ćete uživati u ukusnim i kvalitetnim obrocima, bilo sami ili sa svojim najdražima. Prijatno!