RENT A STAN PODGORICA

Najveći izbor apartmana u Podgorici

Pogledajte ovdje našu ponudu stanova za kratkoročno izdavanje

O nama

Projekat „U Stan Za Dan“ čija je osnovna djelatnost posredovanje pri dugoročnom izdavanju i iznajmljivanju nekretnina kao i pružanje usluga apartmanskog smještaja na teritoriji Podgorice  pokrenut je početkom 2014 godine kao rešenje velikog problema u procesu rentiranja nekretnina. Istraživanjem tržišta uvidjeli smo da u Crnoj Gori, pored velikog broja nekretnina koje se izdaju ne postoji adekvatan internet sadržaj koji bi omogućavao lakšu pretragu kao i kvalitetniju prezentaciju istih potencijalnim zakupcima.  

Kada kažemo lakša pretraga mislimo na obezbjeđivanje mogućnosti da u svakom trenutku postoji jasan uvid u dostupnost nekretnina, uz mogućnost korišćenja parametara pri pretraživanju, kao što su: lokacija, kvadratura, opemljenost, namjena, cijena, broj soba.        

Kada kažemo kvalitetnija prezentacija mislimo na internet prezentaciju koja obezbjeđuje mogućnost automatskog prikaza fotografija uz detaljan opis nekretnine i dodatne korisne informacije koje će omogućiti doživljaj iste na realan način.

Putem našeg sajta bićete u mogućnosti da u veoma kratkom roku pronađete odgovarajuću nekretninu, nikad brže, nikad lakše i nikad sigurnije i sve to potpuno BESPLATNO.    U Stan Za Dan