RENT A STAN PODGORICA

Najveći izbor apartmana u Podgorici

Pogledajte ovdje našu ponudu stanova za kratkoročno izdavanje

BLOG

article_img
07 / 03 / 2018

8. mart Giveaway

 

U susret Međunarodnom danu žena, spremili smo iznenađenje za sve dame koje prate našu stranicu i sajt. Žena je oduvijek igrala važnu ulogu u porodici i bila stub iste generacijama. U čast naših majki, sestara, prijateljica, odlučili smo da njihovo zalaganje i trud u porodici nagradimo noćenjem u našem kraljevskom apartmanu, o kome će više riječi biti u nastavku teksta. 

 

 

 

 

Kako do nagrade?

Uslovi učešća sasvim su jednostavni. Potrebno je samo da pratite našu facebook ili instagram stranicu. U komentaru označite prijateljicu/e kojima bi poklonile noćenje u apartmanu i možda baš vi budete srećne dobitnice. Za učešće u Giveaway-u kliknite ovdje. Za instagram učešće klinkine ovdje.

 

Kako izgleda kraljevski smještaj?

Sigurno ste se odmah zapitali kako to izgleda jedan kraljevski apartman. U nastavku teksta moći ćete pogledati neke djelove Royal Suite apartmana. Jedno je sigurno - ne postoji osoba koja ne bi poželjela bar jedan dan da boravi u ovom apartmanu! 

Royal Suite je dvosoban stan smješten na šestom spratu Nikić Business centra u neposrednoj blizini centra grada. Karakteriše ga moderan dizajn i uređenje van svakog standarda kada su u pitanju stanovi za rentiranje. Pored ogromne dnevne sobe sa udobnim kožnim namještajem i uređajima zadnje generacije, u produžetku prostorije nalazi se kuhinja sa ugradnim šankom vrhunskog dizajna. Velike površine, sa novim uređajima, opremljena je da zadovolji i najveće kulinarske zahtjeve, te pruži potpuno uživanje u pripremi jela za Vas i Vaše najdraže. Sasvim odvojeno, nalazi se ogromna trpezarija koja je dizajnirana da može poslužiti i kancelarija - sala za sastanke, koja izlazi na prostran balkon opremljen garniturom, gdje je boravak tek pravi užitak! Apartman posjeduje i dvije spavaće sobe opremljene bračnim krevetima i ormarima, kao i dva kupatila, sa tim što jedno raspolaže i đakuzijem, te je evidentno da Vam odmora pri boravku u Royal Suite-u neće nedostajati! 

 

 

Dostupnost glavnih sadržaja grada Podgorice je velika, budući da se sami centar grada nalazi na oko 5 minuta hoda od zgrade gdje se apartman nalazi. Najbolji sud o kvalitetu smještaja naravno, dajete Vi, te ćemo svu priču o našem kraljevskom apartmanu zaključiti informacijom da prema Guest Academy Awards 2017 koje dodjeljuje najpoznatiji sajt za ozbezbjeđenje smještajnih kapaciteta www.booking.com, ponosno nosi ocjenu 9.7/10.

Ukoliko vam sve ovo izgleda privlačno i voljele biste provesti dan uživajući na ovakvom mjesto, drage dame - u akciju! Nagradna igra traje još danas do 20h. Pozovite svoje prijateljice, rođake i iskušajte svoju sreću. Pravac facebookinstagram i tagujte se za naš 8.mart Giveaway. Želimo Vam puno sreće!