RENT A STAN PODGORICA

Najveći izbor apartmana u Podgorici

Pogledajte ovdje našu ponudu stanova za kratkoročno izdavanje

APARTMAN COCO, CITY KVART

45 m2
SOBE: 1
Max 4
Ref ID: 1000
Tip: Stan na dan
Vrsta: Stanovi
Adresa: Radoja Dakića 5/19
Grad: Podgorica
Lokacija: City kvart
Sprat: 2
Grijanje: Klima
Parking: Otvoreno parking mjesto
Internet: DA
Klima uredjaj DA
Namještaj: Namješteno
Depozit: DA
Lift DA

DODATNE POGODNOSTI

Klima uredjaj

Televizor

Kablovska

Internet

Mašina za pranje veša

Mašina za sudove

Frižider

Eloksirana bravarija

Blind vrata

Tuš kabina

Parking

Terasa

Fen za kosu

Pegla

Kuvalo

OPIS

Odišući toplinom vlastitog doma, APARTMAN COCO pravi je izbor za sve koji vole osjećaj sigurnosti i komfora. U pitanju je jednosoban stan površine 45m2, koji se nalazi na drugom spratu novoizgrađene zgrade u City kvartu. Moderno je opremljenja svaka prostorija, pa tako dnevna soba posjeduje veliku ugaonu kožnu garnituru sa mehanizmom, na kojoj komotno mogu spavati dvije osobe. Ugradna kuhinja pažljivo odabranog i luksuznog dizajna zadovoljiće sve želje i potrebe čak i najvećih kuhinjskih znalaca. Spavaća soba sa udobnim i prostranim francuskim ležajem, ugradnim noćnicima i dodatnim policama, te američkim plakarom sa ogledalom, čini idealno mjesto za kvalitetan odmor. Apartman COCO opremljen je najkvalitetnijim stvarima poslednje tehnologije i posjeduje sve stvari koje su Vam potrebne za ugodan boravak u Podgorici. U stanu je obezbijeđen i internet velike brzine protoka, kao i kablovska televizija sa velikim brojem stranih i domaćih kanala.            

U neposrednoj okolini stana nalazi se veliki broj marketa poput poznatog hipermarkera Super Voli, Idea i Aroma, kao i mnoštvo prepoznatljivih restorana i kafića, te dva šoping mola Delta City i City mall, kao i veliki broj butika brednirane garderobe, frizerskih i kozmetičkih salona. Ukoliko želite da se opustite u večernjim satima, na samo par minuta hoda udaljeni ste od najpoznatijih pub-ova i lounge bar-ova u Podgorici, a možete i uživati u nekom od filmova iz bogatog repertoara bioskopa koji se nalazi u tržnom centru Delta City.

 

Ukoliko Vam je potreban prevoz od/do aerodroma, mi Vam možemo organizovati prevoz luksuznim vozilom po cijeni od 10 EUR (u jednom smjeru) ili kombi po cijeni od 20 EUR (u jednom smjeru).

 

 

Opis grada

City kvart je novoizgrađeno podgoričko naselje pored cetinjskog puta. Nalazi se preko puta šoping centra „Delta City“. U ovom kvartu se nalazi veliki broj restorana, kafića i butika, marketi Idea i Aroma, škola jezika Double L, radnja KIA motors, Sony radnja. Pored naselja je i VOLI hipermarket, kao i tri benzinske pumpe. City kvart je pogodan za poslovne, ali i porodične ljude. Idealno mjesto je i za studente Tehničkih fakulteta. Pored naselja prolazi autobuska linija L-5 koja povezuje Konik i Gornju Goricu, kao i linija L-8, koja saobraća na relaciji Stari Aerodrom – Donja Gorica. Autobuska stajališta se nalaze duž cetinjskog puta, ispred City kvarta.

Napomena: Usluge Agencije za zakupce su besplatne.

POŠALJITE UPIT