RENT A STAN PODGORICA

Najveći izbor apartmana u Podgorici

Pogledajte ovdje našu ponudu stanova za kratkoročno izdavanje

BLOG

article_img
13 / 02 / 2018

Prilagodite se savremenom načinu traganja za idealnom nekretninom

Savremena dinamika života i poslovanja diktira prilagođenost promjenama, te sa tim u vezi i modernizovanje izvršenja poslovnih poduhvata, što definitivno ne izostavlja uvođenje tehnologije u svakodnevicu.

 

Životne odluke možemo donositi iz fotelje, u udobnosti doma ili kancelarije, gdje nam je putem ekrana dostupan čitav svijet. U prošlonedeljnom blogu govorili smo o pronalasku idealne nekretnine za Vas, prateći nekoliko smjernica da taj posao bude zanimljivo iskustvo, a ne samo napor i u fizičkom i psihičkom smislu. Budući da smo se osvrnuli samo na opšte karakteristike nekretnina, u ovom blogu pozabavićemo se samom implementacijom čitavog procesa. Zaboravite na beskrajno prelistavanje oglasa i kontaktiranje velikog broja vlasnika kako biste dobili informacije o stanu kakav bi Vam možda odgovarao. Ne zaboravite da nakon tolike komunikacije i napora treba otići i pogledati svaki stan ponaosob, koji bi Vam se ''iz priče'' mogao učiniti zanimljiv.  Mi Vam nudimo bolje rješenje, potpuno BESPLATNO! Ako se pitate kako ''u stan za dan'', u nastavku pronađite odgovor.

 

Online baza

Budući da se cijeli svijet ''preselio'' na internet, tako smo i mi naše poslovanje prilagodili virtuelnom, brzom, jednostavnom i efikasnom načinu obavljanja aktivnosti traganja za idealnim domom. Tako kroz samo par klikova možete obići i na desetine stanova, bez ikakvog napora u tom poduhvatu. Prateći date smjernice, putem pretražnih filtera jednostavno označite lokaciju, strukturu, opseg površine i cijene zakupa i u samo par sekundi dostupne su Vam ponude većeg broja stanova odgovarajućeg tipa. Svaki stan ponaosob ima svoju web prezentaciju, u kojoj su označeni svi referentni sadržaji i pojedinosti, sa detaljnim opisom, tačnom oznakom lokacije i najbitnije od svega, fotografijama koje prikazuju realno stanje stana. Ovakav pristup olakšava i ubrzava Vaš proces pronalaska idealnog doma u velikoj mjeri, što Vam daje prostora kako za druge životne obaveze, tako i za potpuno bezbrižno odvijanje svih faza traganja, bez nepotrebnog stresa. 

 

 

 

 Zašto agencija za nekretnine?

Ako i dalje razmatrate razloge ''za'' i ''protiv'', predočićemo Vam još neke beneficije posrednika u cjelokupnom procesu pronalaska stana. Naveli smo već koliko vremena (i novca) štedite jednostavnim pretraživanjem putem sajta. Razmislite dalje koliko je manje stresno komunicirati samo sa jednom osobom  za sve stanove, uz to sa profesionalnim i objektivnim pogledom na stvari, u odnosu na samostalno pretraživanje gdje se susrećete sa velikim brojem različitih ličnosti i mišljenja zakupodavaca, a pritom nemate nikakvu sliku o izgledu nekretnine. Naši agenti već su upoznali zakupodavce ponuđenih stanova, obišli stanove, te će njihovi stavovi i savjeti vezani za stan koji Vas interesuje biti konstruktivni i realni. Ne zaboravite i da, ukoliko je Vaš životni raspored prebukiran obavezama, najjednostavnije moguće možete predočiti karakteristike kakve kod stana tražite, ostaviti kontakt i očekivati da Vam u najkraćem roku pristižu ponude kako ih mi unosimo u bazu. U suštini ove priče, imate partnera za pomoć pri pronalaženju novog doma – potpuno besplatno.

 

 

 

Prelazak sa mreže u realnost

Kada ste već razmotrili ponuđene opcije i pronašli favorite za sledeće mjesto za život, jednim pozivom ili porukom možete zatražiti od Vašeg agenta da sliku o stanu uokvirite, tako što ćete ga obići uživo. Bitno je da organizujete Vaše slobodno vrijeme na način da mu se zakupodavac prilagodi ili obrnuto i najavite se bar jedan dan ranije. Ovo je faza procesa vezana za donošenje krajnje odluke o zakupu. Upoznaćete Vašeg zakupodavca i sam prostor, a i moći ćete da postavite neka pitanja vezana za ranija iskustva o kretanju troškova za komunalije, način zagrijavanja – hlađenja prostorija, dogovorite u vezi sa načinom plaćanja i slično. Ako se dogovorite oko zakupa, ostalo je potpisivanje ugovora koji sačinjava agencija, te je njegovo potpisivanje proces u trajanju od najviše 5 min Vašeg vremena.

 


U stan za dan!

Da rezimiramo, potrošili ste manje od 24h vremena tražeći odgovarajuće mjesto za život! Bez stresa, bez žurbe i pritiska. Način ovakvog poslovanja postavlja nove granice u savremenom svijetu, budući da uzimanje nekretnina na zakup izjednačava sa jednostavnim procesom kupovine neke životne potrepštine. Iznajmiljivanje stanova u Podgorici na duži period nikad nije bilo ovako jednostavno. Zato, prilagodite se promjenama i olakšajte sebi život u svim sferama. Ako tražite stan, pronađite ga za jedan dan. Mi smo tu za Vas!